AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sana güldüğünü görmek

Kahve falında başkasının sana güldüğünü görmek

Kahve falında başkasının sana güldüğünü görmek evindeki huzurun bozulacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının sana güldüğünü gördüyseniz:

  • Hemen pes etmemeli ilerlemeye odaklanmalısınız.

Kahve falında başkasının sana güldüğünü görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sana güldüğünü görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sana güldüğünü görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin sana mesaj attığını görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sana sarıldığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sana sarıldığını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, galibiyet kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana küfür ettiğini görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sana bağırdığını görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir