AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun eridiğini görmek

Kahve falında telefonun eridiğini görmek

Kahve falında telefonun eridiğini görmek hastalıkların iyileşeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, gözünün yaşını sileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonun eridiğini gördüyseniz:

  • Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında telefonun eridiğini görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında demirin eridiğini görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin eridiğini görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin eridiğini görmek kendisini korumaya alacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, her konuda şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağların eridiğini görmek yol kat edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına işaret eder.

Kahve falında insanların eridiğini görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar yağdığını ve eridiğini görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir