AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin eridiğini görmek

Kahve falında birinin eridiğini görmek

Kahve falında birinin eridiğini görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin eridiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında altının eridiğini görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında buzların eridiğini görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerin eridiğini görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalettir.

Kahve falında mumun eridiğini görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin eridiğini görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, uzun sohbetler edeceğine alamet eder.

Kahve falında eridiğini görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında karların eridiğini görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sabunun eridiğini görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir