AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu yere düşürmek

Kahve falında telefonu yere düşürmek

Kahve falında telefonu yere düşürmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu yere düşürmek gördüyseniz:

  • Biraz rahat olmakta fayda var.

Kahve falında telefonu yere düşürmek sıhhat ve moral bulacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonun yere düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu yere atmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Kahve falında telefonunu suya düşürmek rahat şekilde geçineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonunun denize düştüğünü görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında telefonu suya düşürmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir