AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun yere düştüğünü görmek

Kahve falında telefonun yere düştüğünü görmek

Kahve falında telefonun yere düştüğünü görmek anne babanın üzüntü duyacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kariyerinin yükseleceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında telefonun yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olmanız durumunda yaşananların planlarınızı bozmasını engelleyebilirsiniz.

Kahve falında telefonu yere düşürmek darlığa düşeceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında telefonun yere düştüğünü görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu yere atmak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında telefonun düştüğünü görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete telefon düşürmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında suya telefon düşürmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek işlerin sarpa saracağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir