Kahve falında telefonu çalmak

Kahve falında telefonu çalmak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, haklılığının anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında telefonu çalmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin yanlış tutumları da parasal sıkıntınıza sebep olabilir.

Kahve falında telefon çaldığını duymak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında telefon çaldırmak görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında telefonunu çaldırmak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına delalet eder.

Kahve falında telefonunun çaldığını görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında telefonun çaldığını görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çalmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir