AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonunun çaldığını görmek

Kahve falında telefonunun çaldığını görmek

Kahve falında telefonunun çaldığını görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonunun çaldığını gördüyseniz:

  • Sizin için tatlı bir sürpriz olacak.

Kahve falında telefonunun çaldığını görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında telefon çaldırmak görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında cüzdan ve telefon çaldırmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet eder.

Kahve falında cüzdan telefon çaldırmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon çaldırmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çalmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında telefon çaldırdığını görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, bazen de rahat geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir