AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun çaldığını görmek

Kahve falında telefonun çaldığını görmek

Kahve falında telefonun çaldığını görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında telefonun çaldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin teklif, yorum veya önerileri sizi tatmin etmeyebilir ya da mantıklı bulmayabilirsiniz.

Kahve falında cüzdan telefon çaldırmak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında telefonunun çaldığını görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon çaldığını duymak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında cüzdan ve telefon çaldırmak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında telefon çaldırdığını görmek şansının hep açık olacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu çaldırmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aylık gelirinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon çaldırmak görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir