AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu çaldırmak

Kahve falında telefonu çaldırmak

Kahve falında telefonu çaldırmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işarettir.

Kahve falında telefonu çaldırmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın veya bazı işlerinizin ortaya çıkan yeni bilgilere ya da gelişmelere göre yenilenmesi gerekebilir.

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek sıkıntılarının geçeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çalmak evine huzur ve bereketin geleceğine, yeni bir başlangıç yapmaya delalet eder.

Kahve falında telefonunun çaldığını görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında telefonu çaldırmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında telefonun çaldığını görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Kahve falında telefonunu çaldırmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon çaldırmak görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon ve cüzdan çaldırmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir