AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon ve cüzdan çaldırmak

Kahve falında telefon ve cüzdan çaldırmak

Kahve falında telefon ve cüzdan çaldırmak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında telefon ve cüzdan çaldırmak gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında cüzdan ve telefon çaldırmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında cüzdan telefon çaldırmak zorluk ve zahmete düşeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon ve cüzdan çaldırmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında para cüzdanı çaldırmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, hem de sevdiklerinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanını çaldırdığını görmek huzurunun kaçacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cüzdanından para çaldığını görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında boş cüzdan çalmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının cüzdanından para çalmak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir