AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın geldiğini görmek

Kahve falında babanın geldiğini görmek

Kahve falında babanın geldiğini görmek hane içine ay doğacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında babanın geldiğini gördüyseniz:

  • Herkesin ihtiyaçları karşılandığında daha iş birlikçi olduklarını göreceksiniz.

Kahve falında babaya karşı gelmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine inanılır.

Kahve falında babaya asi gelmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babasının geldiğini görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın eve geldiğini görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işarettir.

Kahve falında babanın yanına geldiğini görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine işarettir.

Kahve falında babasının hacdan geldiğini görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalettir.

Kahve falında babanın geldiğini görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında anne babanın hacdan geldiğini görmek çok doğru bir yol tutulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir