AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanın hacdan geldiğini görmek

Kahve falında anne babanın hacdan geldiğini görmek

Kahve falında anne babanın hacdan geldiğini görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babanın hacdan geldiğini gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında anne babanın hacdan geldiğini görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında babasının hacdan geldiğini görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında annenin hacdan geldiğini görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin hacdan geldiğini görmek kötü olayların meydana geleceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret eder.

Kahve falında anne ve babasını hacca giderken görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babayı hacca göndermek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babasını hacca göndermek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne babasını hacca gittiğini görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kendisini ailesine vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir