AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasının geldiğini görmek

Kahve falında ölmüş babasının geldiğini görmek

Kahve falında ölmüş babasının geldiğini görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babasının geldiğini gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Kahve falında babaya karşı gelmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın geldiğini görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, psikolojik olarak toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında anne babanın hacdan geldiğini görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında babaya asi gelmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babasının geldiğini görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın yanına geldiğini görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında babasının hacdan geldiğini görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, hayatının zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın eve geldiğini görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir