AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya karşı gelmek

Kahve falında babaya karşı gelmek

Kahve falında babaya karşı gelmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında babaya karşı gelmek gördüyseniz:

  • Değişim sizi yakalayabilir.

Kahve falında babaya karşı gelmek sorunlarının günden güne azalacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanla karşı karşıya gelmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytana karşı gelmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekle karşı karşıya gelmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneye karşı gelmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmene karşı gelmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, hastalıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında haksızlığa karşı gelmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında karşı gelmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir