AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının hacdan geldiğini görmek

Kahve falında babasının hacdan geldiğini görmek

Kahve falında babasının hacdan geldiğini görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, makamını garantileyeceğine delalettir.

Kahve falında babasının hacdan geldiğini gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında babasının hacdan geldiğini görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına alamet eder.

Kahve falında anne babanın hacdan geldiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun hacdan geldiğini görmek işsizseniz işe gireceğinize, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin hacdan geldiğini görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına yorulur.

Kahve falında hacca gidip geldiğini görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında hacdan gelmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında hacca gitmek gelmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının hacdan geldiğini görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir