AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın eve geldiğini görmek

Kahve falında ölmüş babanın eve geldiğini görmek

Kahve falında ölmüş babanın eve geldiğini görmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanın eve geldiğini gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında ölmüş babanın eve geldiğini görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın geldiğini görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında anne babanın hacdan geldiğini görmek eline geçen paraları tutamayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya karşı gelmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında babanın yanına geldiğini görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında babasının hacdan geldiğini görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında babaya asi gelmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, yanlış anlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasının geldiğini görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir