AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın yanına geldiğini görmek

Kahve falında babanın yanına geldiğini görmek

Kahve falında babanın yanına geldiğini görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında babanın yanına geldiğini gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Kahve falında babanın yanına geldiğini görmek söz sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana gelmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanına geldiğini görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin yanına geldiğini görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin yanına geldiğini görmek kısmetlerin artacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının yanına geldiğini görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yan yana gelmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir