AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla birine ulaşamamak

Kahve falında telefonla birine ulaşamamak

Kahve falında telefonla birine ulaşamamak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında telefonla birine ulaşamamak gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak iş hayatında çok zarar edileceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla aramamak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak daha sık bir araya geleceğine, canının kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla birine ulaşamamak sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine telefon hediye etmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon kabı görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir