AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak

Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak

Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak kapanan bütün kapıların açılacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, renk ve eğlence geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabayla telefonla konuşmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hoşgörülü biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabayla konuşmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayla konuşmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabayla konuşmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet eder.

Kahve falında akrabalarla konuşmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına inanılır.

Kahve falında bir akrabayla konuşmak saygınlığına da saygınlık katacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen akrabayla konuşmak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir