AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak

Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak

Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızda sosyal çevrenizden veya sosyal statü açısından önemli konumda olan birisi olabilir.

Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle telefonla konuşmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle telefonda konuşmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, güç alacağına delalettir.

Kahve falında bir ünlüyle telefonda konuşmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet eder.

Kahve falında ünlüyle konuşmak tüm arzularının yerine geleceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birisiyle konuşmak düşmanlarla beraber oturmaya, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında ünlü konuşmak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir