AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine telefon hediye etmek

Kahve falında birine telefon hediye etmek

Kahve falında birine telefon hediye etmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, para kazanmaya başlayacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine telefon hediye etmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler için takdir veya destek beklemeniz hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Kahve falında hediye cep telefonu almak sorunların atlatılacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine delalettir.

Kahve falında birinden hediye telefon almak rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu hediye almak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon hediye almak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına delalet eder.

Kahve falında telefon hediyesi almak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında telefon hediye edilmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya alamet eder.

Kahve falında hediye telefon görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon hediye etmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir