AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla aramamak

Kahve falında telefonla aramamak

Kahve falında telefonla aramamak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, belalardan korunacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla aramamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Kahve falında telefonda cevapsız arama görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla aramamak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla arayıp bulamamak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla arama yapmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında kuran arasında para görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası sucuk görmek hem dua alacağına, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Kahve falında kamyon arasında kalmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında birini arayıp bulamamak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir