AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla aramak

Kahve falında telefonla aramak

Kahve falında telefonla aramak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla aramak gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda birinin aradığını görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına işarettir.

Kahve falında eşini telefonla aramak beklentilerine ulaşacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının telefonla aradığını görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla polisi aramak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin telefonla aradığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu aramak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işarettir.

Kahve falında telefon aramak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir