AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla polisi aramak

Kahve falında telefonla polisi aramak

Kahve falında telefonla polisi aramak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kurtuluşa ereceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla polisi aramak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında telefonla polis aramak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla polisi aramak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polisi telefonla aramak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisi aramak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polisi aradığını görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında polisin aradığını görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, gerginliğin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında polis aramak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir