AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini telefonla aramak

Kahve falında eşini telefonla aramak

Kahve falında eşini telefonla aramak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, afiyete ereceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, bereket ve huzur getireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini telefonla aramak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında eşini telefonla aramak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon aramak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında polisi telefonla aramak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sevindirici haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu aramak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi telefonla aramak hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini telefonla aramak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu aramak hasta ise bakacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir