AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon aramak

Kahve falında telefon aramak

Kahve falında telefon aramak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında telefon aramak gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Kahve falında birinin seni telefonla aradığını görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi telefonla aramak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının telefonla aradığını görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında eşini telefonla aramak işsizlerin iş sahibi olacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin telefonla aradığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine işarettir.

Kahve falında telefonu aramak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini telefonla aramak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir