AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının telefonla aradığını görmek

Kahve falında arkadaşının telefonla aradığını görmek

Kahve falında arkadaşının telefonla aradığını görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, bereketli işler yapılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının telefonla aradığını gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Kahve falında telefonla arkadaşını aramak pek az kazanç getireceğine, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının telefonla aradığını görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonunu aramak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, sevinç ve sürura delalettir.

Kahve falında polisi telefonla aramak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin telefonla aradığını görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonu aramak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kısa sürede başarısının artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini telefonla aramak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir