AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını gördüyseniz:

  • Her ne kadar olaylar istendiği gibi gitmese de, moralinizi bozmak yerine, diğerlerine moral veriyor olma rolüne geçmenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek dertlerin aşılacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin telefonla aradığını görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi telefonla aramak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili aramak rahatlığa erileceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin aradığını görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi aramak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, yeni planlar yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir