AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde tartışmak

Kahve falında işyerinde tartışmak

Kahve falında işyerinde tartışmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde tartışmak gördüyseniz:

  • Parasal alanlarda da şanslı gözüküyorsunuz.

Kahve falında işyerinde tartışmak işinin de hep yürüyeceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında iş arkadaşıyla tartışmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine inanılır.

Kahve falında dostunla tartışmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabasıyla tartışmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle tartışmak ona kol kanat gereceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle tartışmak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı biriyle tartışmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla tartışmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir