AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla aradığını görmek

Kahve falında telefonla aradığını görmek

Kahve falında telefonla aradığını görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, afiyete ereceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulur.

Kahve falında telefonla aradığını gördüyseniz:

  • Duygularınıza hakim olamayabilirsiniz.

Kahve falında telefonla aramak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yaşam standartlarının artacağına yorulur.

Kahve falında birini telefonla aradığını görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının telefonla aradığını görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonunu aramak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin telefonla aradığını görmek daha büyük adımlar atılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalet eder.

Kahve falında telefon aramak binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini telefonla aramak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, içinin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seni telefonla aradığını görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, özlemlerini bitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir