AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla polis aramak

Kahve falında telefonla polis aramak

Kahve falında telefonla polis aramak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla polis aramak gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında telefonla polisi aramak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında telefonla polis aramak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında polisi telefonla aramak yeni bir alışkanlık edinileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis aramak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek işlerin rast gideceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisi aradığını görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında polisin aradığını görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında polisi aramak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir