AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla arkadaşını aramak

Kahve falında telefonla arkadaşını aramak

Kahve falında telefonla arkadaşını aramak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, mal kaybına uğrayacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla arkadaşını aramak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Kahve falında arkadaşının telefonla aradığını görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonla arkadaşını aramak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında polisi telefonla aramak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yanlış anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin telefonla aradığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına yorulur.

Kahve falında telefonla aradığını görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına inanılır.

Kahve falında telefonla birini aramak yol alacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, kendisi için mal mülk alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir