AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba eli öpmek

Kahve falında baba eli öpmek

Kahve falında baba eli öpmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sorunların günden güne artacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında baba eli öpmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında babasının el öpmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına inanılır.

Kahve falında babanın el öpmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, şaşkın olacağına yorulur.

Kahve falında baba eli öpmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, sevinçli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir