AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, en yukarılara çıkacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek aşama göstermeyeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş birinin elini öpmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden babayı öpmek başarının ve mutluluğun geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş birini öpmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın vefat ettiğini görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında vefat etmiş babasını görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş anne ve babayı görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında vefat etmiş baba görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir