AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk kılıfı değiştirmek

Kahve falında koltuk kılıfı değiştirmek

Kahve falında koltuk kılıfı değiştirmek kimden akıl soracağına, birçok yeni fikir edinileceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, toplumda yükseleceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına delalettir.

Kahve falında koltuk kılıfı değiştirmek gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında koltuk kılıfı değiştirmek yaşamının uzun olacağına, çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk kılıfı görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında yastık kılıfı değiştirmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan kılıfı görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıfında silah görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında yastık kılıfı görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir