AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise kılıfı görmek

Kahve falında elbise kılıfı görmek

Kahve falında elbise kılıfı görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, giderlerin artış göstereceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, afiyette ve keyifte olacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbise kılıfı gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Kahve falında elbise kılıfı görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim kılıfı görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük kılıfı görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk kılıfı görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan kılıfı görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık kılıfı almak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir