AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca kılıfı görmek

Kahve falında tabanca kılıfı görmek

Kahve falında tabanca kılıfı görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, maddi imkânlarının azalacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalettir.

Kahve falında tabanca kılıfı gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Kahve falında tabanca kılıfı görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kılıfsız yorgan görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elbise kılıfı görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, aradığı aşkı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yalnız hissetmeye yorulur.

Kahve falında araba kılıfı görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalettir.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük kılıfı görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir