AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon kılıfı görmek

Kahve falında telefon kılıfı görmek

Kahve falında telefon kılıfı görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon kılıfı gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında telefon kılıfı almak namaz kılacağına, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon kılıfı görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulur.

Kahve falında gözlük kılıfı görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silah kılıfı görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek fırsatların elden kaçacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim kılıfı görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir