AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba kılıfı görmek

Kahve falında araba kılıfı görmek

Kahve falında araba kılıfı görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında araba kılıfı gördüyseniz:

  • Esnek olmayı başarmanız gerekiyor.

Kahve falında araba kılıfı görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim kılıfı görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon kılıfı görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek iyiliğe ve güzelliğe, geçim derdine düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında silah kılıfı görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük kılıfı görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir