AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babadan silah almak

Kahve falında ölmüş babadan silah almak

Kahve falında ölmüş babadan silah almak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babadan silah almak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında babanın elinde silah görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna inanılır.

Kahve falında babasının silahla vurulduğunu görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının elinde silah görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan silah almak yanlış yatırımlar yapılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babadan silah almak kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir