AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan silah almak

Kahve falında babadan silah almak

Kahve falında babadan silah almak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babadan silah almak gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek ortak edineceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında babadan silah almak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yeni bir araba satın alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine alamet eder.

Kahve falında babasının elinde silah görmek yaşama sevincine kavuşacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının silahla vurulduğunu görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın elinde silah görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sorunların yakında son bulacağına işaret eder.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak bir uzmana başvurulacağına, sevinçli haberlere alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan silah almak sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir