AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinin başarılı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabeye gidip görememek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına delalettir.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kabeyi görememek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir