AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon görüşmesi görmek

Kahve falında telefon görüşmesi görmek

Kahve falında telefon görüşmesi görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında telefon görüşmesi gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında telefon görüşmesi görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla görüşme yapmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon görüşmesi yaptığını görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon görüşmesi yapmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalettir.

Kahve falında iş görüşmesine gittiğini görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında görüşmeye gitmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında iş görüşmesi görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir