AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş görüşmesine gittiğini görmek

Kahve falında iş görüşmesine gittiğini görmek

Kahve falında iş görüşmesine gittiğini görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında iş görüşmesine gittiğini gördüyseniz:

  • Riskli işlere kalkışmamanızda veya parasal konularda yanıltılma ihtimaline dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında iş görüşmesine girmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında iş görüşmesi görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında iş görüşmesine gittiğini görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon görüşmesi görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir