AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon görüşmesi yaptığını görmek

Kahve falında telefon görüşmesi yaptığını görmek

Kahve falında telefon görüşmesi yaptığını görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, malların çoğalacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, başarının garantileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon görüşmesi yaptığını gördüyseniz:

  • Evden çalışmanıza veya meslektaşlarınızla birlikte daha fazla keyif alacağınız işler yapmanıza yardımı dokunacak fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında telefonla görüşme yapmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında telefon görüşmesi yaptığını görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon görüşmesi görmek düşünmeden hareket edeceğine, en yukarılara çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon görüşmesi yapmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ağır günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görüşme yapmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, fenalıkta bulunmaya tabir olunur.

Kahve falında görüşmeye gitmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine girmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir