AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon görüşmesi yapmak

Kahve falında telefon görüşmesi yapmak

Kahve falında telefon görüşmesi yapmak borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında telefon görüşmesi yapmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, sağlık sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla görüşme yapmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalettir.

Kahve falında telefon görüşmesi yapmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine yorulur.

Kahve falında telefon görüşmesi görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kolay yollardan kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon görüşmesi yaptığını görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında görüşme yapmak en küçük sorunda parlayacağına, zahmetinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir