AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla görüşme yapmak

Kahve falında telefonla görüşme yapmak

Kahve falında telefonla görüşme yapmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kişinin yasa düşeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla görüşme yapmak gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Kahve falında telefon görüşmesi yapmak geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında telefonla görüşme yapmak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak kazancını iki kat arttıracağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon görüşmesi yaptığını görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında telefon görüşmesi görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görüşme yapmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek onlardan taraf hayır göreceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir