AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş görüşmesi görmek

Kahve falında iş görüşmesi görmek

Kahve falında iş görüşmesi görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına işaret eder.

Kahve falında iş görüşmesi gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında iş görüşmesine girmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine gittiğini görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak suç işleyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak yeni işler peşinde koşulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında iş görüşmesi görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon görüşmesi görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir