AnaSayfa / Genel / Kahve falında görüşmeye gitmek

Kahve falında görüşmeye gitmek

Kahve falında görüşmeye gitmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, geniş rızık elde edeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görüşmeye gitmek gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Kahve falında görüşmeye gitmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına inanılır.

Kahve falında telefon görüşmesi görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon görüşmesi yapmak Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında telefon görüşmesi yaptığını görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine alamet eder.

Kahve falında görüşme yapmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine gittiğini görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir