AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının telefonunu çalmak

Kahve falında başkasının telefonunu çalmak

Kahve falında başkasının telefonunu çalmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının telefonunu çalmak gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında telefon ve cüzdan çaldırmak rahata ve huzura kavuşacağına, işlerinizin bozulacağına inanılır.

Kahve falında telefon çaldığını duymak zengin için yoksulluğa, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdan ve telefon çaldırmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu çaldırmak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonunun çaldığını görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına işarettir.

Kahve falında cüzdan telefon çaldırmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında telefonun çaldığını görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir